Allround Vastgoed BV

Kerklaan 22
7311 AE Apeldoorn
T. +31 (0) 55 366 4021
F. + 31 (0) 55 576 2447
info@allroundvastgoed.com

 
 

Bied ons uw vastgoed aan, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Wij beoordelen uw aanbieding op diverse aspecten; bij belangstelling kunnen wij snel beslissen!

 
Klik hier om uw vastgoed aan te bieden
Klik hier om een object te zoeken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Profiel Allround Vastgoed
Aankoop, verkoop, belegging, verhuur, ontwikkeling en beheer
 
 

Allround Vastgoed is breed georiënteerd in een markt welke roerend en uitdagend is en waarin wij steeds blijven zoeken naar interessante projecten.
Dit omvat o.a. beleggingspanden voor eind belegging en mogelijke locaties voor (her-) ontwikkeling.

Bij de aankoop van bedrijfsonroerendgoed kijken wij naar aspecten zoals ligging, kwaliteit, (uitbreidings)mogelijkheden en waardigheid van een eventuele huurder.

Zaken zoals (her)ontwikkeling, renovatie, restauratie, verbetering en vernieuwing evenals een traject tot bestemmingsplanwijziging begeleiden wij zelf, bijgestaan door een netwerk van architecten, beleggers en bouwkundigen.

 

Er wordt gezocht naar de meest optimale invulling waarbij de gebruiksmogelijkheden voor de (toekomstige) huurder centraal staan.

Persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen in de huurder staan bij Allround Vastgoed hoog in het vaandel. Investeren in een duurzame relatie met de huurder waarborgt tevredenheid en daarmee continuïteit.

Heeft u bedrijfsonroerend goed, beleggingspanden voor eindbelegging of een ontwikkelingslocatie waar u een koper of belegger voor zoekt, vult u dan één van de formulieren in, wij komen graag met u in contact.

 
Allround Vastgoed nogmaals op een rijtje;

- Aankoop en verkoop bedrijfsonroerendgoed
- Aankoop beleggingspanden voor eindbelegging
- Beheer en verhuur bedrijfspanden
- Projectontwikkeling
- Sale and lease back
 
       
       
          Disclaimer